RND

Op woensdag 19 juni 2013 is het zo ver; het Running Network Dinner van JCI Haaglanden! Op deze avond eet je vier(!) overheerlijke gerechten in evenzoveel verschillende trendy restaurants met wisselende disgenoten. Kortom, een culinair moment om te delen met jouw netwerk.

Wat is het?

We verzamelen in een van de deelnemende trendy restaurants voor een aperitief. Daarna waaieren we in verschillende groepen uit over de stad. Na iedere gang is het tijd om op te staan, en je naar het volgende restaurant te begeven. Dan wisselt ook de tafelschikking, waardoor je nieuwe netwerkers treft. Na drie gangen treffen we elkaar weer voor een afsluitende borrel of kop koffie. Het JCI Haaglanden Running Network Dinner is inclusief aperitief, drankje per gang (wijn, bier of fris), drie gangen diner, een afsluitende borrel en natuurlijk veel gezelligheid en nieuwe contacten.

Aanmelden

Geef jezelf, en/of eventueel door jou genodigden, voor 15 juni op via business@jcihaaglanden.nl. Vermeld eventuele dieetbeperkingen bij je aanmelding. Details over deze avond en betaling ontvang je na aanmelding.

Praktische info

Datum en tijd: woensdag 19 juni 2013, vanaf 18:00 uur
Wie: netwerk van JCI Haaglanden
Kosten: 65 euro p.p.
Aanmelden: business@jcihaaglanden.nl

Lees alles nog eens na in de flyer.