8 juli 2010, hoewel het zeer warm en broeierig was en Nederland toeleefde naar de finale van het wereldkampioenschap voetbal, organiseerde JCI Haaglanden een dienstenveiling. De dienstenveiling en businessborel vond plaats op het plein in Den Haag bij Restaurant-Bar-Club Square. Nadat Alexander, de veilingmeester van de avond, bijna 30 kavels had geveild, was er een totaalbedrag van € 3250,- opgebracht voor het goede doel van JCI Haaglanden. De dienstenveiling en businessborrel werd georganiseerd ten bate van Stichting “Red Panorama Mesdag”. De nieuwe verbouwingen aan het panorama zorgen voor een dringend geldtekort en JCI Haaglanden wil hieraan graag bijdragen.

Alexander Mullenders, voorzitter van JCI Haaglanden, vertelt: “Als klein jongetje was ik diep onder de indruk van de Panorama Mesdag, ik wil dat er in de toekomst nog heel veel mensen van kunnen genieten.” Met deze dienstenveiling is een mooi resultaat neergezet die de toekomst van Panorama Mesdag steunt.

Met veel enthousiasme leverden bedrijven als CityVelo Fietstaxi Den Haag, Alex-TCC, Just Jackie, GeenPunt.nl, Jibe Marketing Services, Alexida en La Gro Advocaten diverse kavels aan. De hoogste opbrengsten gingen naar een radiospot op CITY FM Classic Rock en schilderwerkzaamheden door Retrovère.

Foto’s en video

Bekijk hieronder de foto’s van de dienstenveiling

[nggallery id=1]

Bekijk onderstaand videoverslag gemaakt door Jennifer Delano om de sfeer te proeven:

Elders op internet

Zie ook melding op Nufoto.nl.