JCI Haaglanden kerstboomactie 2014

JCI Haaglanden kerstboomactie 2014

15 december 2014
|
Geen Reacties
|

Dit jaar drie JCI kerstboomacties: ‘Voor ieder kind een kerstcadeau’

xmas-treeAl jaren staat er rond de kerstperiode bij de HEMA in Delft een wens-kerstboom van JCI De Delflanden. Vorig jaar is er een tweede kerstboom van JCI Haaglanden in Den Haag bijgekomen. Dit jaar is er zelfs een derde boom van JCI De Delflanden aan toegevoegd. In de kerstbomen hangen kerstwensen van kinderen die te maken hebben met Jeugdzorg. Ook de medewerkers van Jeugdformaat zijn uitgenodigd om te komen helpen.

Waar en wanneer staan de kerstbomen?

Het winkelend publiek kan de kerstwens van een kind vervullen door het cadeau te kopen en onder de kerstboom te leggen. De opbrengst van deze actie is voor Jeugdhuis Vliet & Burgh en voor kinderen en jongeren van Jeugdformaat. De boom van JCI Haaglanden waar een kerstwens vervuld kan worden staat in Den Haag bij de McDonald’s op het Spui.
  • Donderdag 18 december van 17.00 tot 21.00 uur
  • Vrijdag 19 december van 11.00 tot 18.00 uur
  • Zaterdag 20 december van 9.00 tot 16.00 uur

Voor wie?

De cadeaus zijn voor alle de jongeren van alle Jeugdformaat voorzieningen (logeerhuizen, 16+, gezinshuizen en de daghulp) én voor de kinderen die pleegzorg of hulp thuis ontvangen waarvan de ouders het financieel niet breed hebben. Op maandag 22 december worden de cadeautjes onder de kinderen verspreid.