‘Als je niet duidelijk vraagt wat je wilt, krijg je iets anders’

Ieder verlangen dat je hebt, kan worden gerealiseerd als je maar weet hoe je erom moet vragen!

Voor wie nog verbeterpunten in zijn leven heeft, is het boek en deze lezing een uitnodiging en een handleiding om deze te realiseren. De echte Sinterklaas bestaat 365 dagen per jaar, is niet vermomd als bisschop en heeft geen knechten die het werk voor hem doen. Na What the Bleep do we Know, de Da Vinci Code en The Secret, is het tijd om de waarheid te onthullen. Als je denkt dat Sinterklaas niet bestaat, zul je niets aan hem vragen en krijg je waarom je hebt gevraagd: niets.

Op 16 november, hoe kan het ook anders zo direct na de intocht van de Sint, doet de schrijver van het boek Rob de Best speciaal voor JCI Haaglanden wat van zijn geheimen over de Wet van Sinterklaas uit de doeken. En dit doet hij niet voor niets. Alhoewel, zijn bijdrage is geheel vrijwillig, uw bijdrage komt ten bate van het goede doel van JCI Haaglanden: Stichting voor het Behoud van Panorama Mesdag. Voor externen vragen we hier een eigen bijdrage van 20 Euro p.p. voor.

Liefhebbers van tapas kunnen vooraf op eigen kosten gebruik maken van de Spaanse kookkunsten van tapasrestaurant Mi Vida.

De belangrijkste punten nog even op een rijtje:

Meld je s.v.p. aan bij de secretaris van JCI Haaglanden, Jacqueline van de Pas: jvandepas-vansilfhout(at)jci.nl, aanmelden via invulformulier.