Kaart wordt geladen...

Datum/Tijd
Datum - 12-03-2020
20:00 - 23:00

Locatie
De Boterwaag

Organisator

Website

Organisatoren


UPDATE
De Business Netwerkborrel van vanavond zal helaas niet meer plaatsvinden.
Wij vinden het als JCI Haaglanden onverantwoord om een grote groep mensen bij elkaar te brengen op deze netwerkborrel, juist nu het advies is om zo veel mogelijk sociaal contact te vermijden en geen bijeenkomsten van grote groepen te vormen. We vinden deze beslissing heel jammer, want we hadden allen behoorlijk veel zin in vanavond.
We hopen uiteraard dat de maatregelen om het coronavirus in te dammen zullen helpen en dat we elkaar bij de eerstvolgende borrel wel weer kunnen zien: zet dus alvast donderdag 9 april 2020 in de agenda, de netwerkborrel bij Hoender & Hop op de Grote Markt.

Op zoek naar het Haagse netwerk van jonge ondernemende mensen? Kom dan donderdag 12 maart naar dé Business Netwerkborrel in de regio Haaglanden! Ontmoet inspirerende ondernemers, enthousiaste ondernemende mensen en maak kennis met het veelzijdige netwerk van JCI Haaglanden, onder het genot van een lekker hapje en drankje.

Wanneer: Donderdag 12 maart 2020 van 20:00 tot 22:00 uur
Waar: De Boterwaag, Grote Markt 8A, Den Haag
Entree is gratis. Vergeet niet je visitekaartjes mee te nemen!

Online registreren kan door je naam te mailen naar netwerkevent@jcihaaglanden.nl.

JCI Haaglanden is dé bourgondisch ingestelde business netwerkclub voor jonge ondernemers en ondernemend ingestelde mensen tot 40 jaar in de gehele regio Haaglanden en onderdeel van de wereldwijde netwerkorganisatie Junior Chamber International, waarbij leden zich kunnen ontwikkelen op persoonlijk, sociaal, maatschappelijk, zakelijk en internationaal vlak en waarbij leden met deze ontwikkelingen impact creëren. Daarnaast is JCI een onafhankelijk adviesorgaan aan de Verenigde Naties. Voor meer informatie, klik hier.

#ditisjci #JCIHBusinessNetwerkBorrel