Datum/Tijd
Datum - 08-04-2021
19:45 - 21:30

Organisator

Website

Organisatoren


Business Power event van JCI Haaglanden

Op 8 April vindt alweer het tweede Business Power event van JCI Haaglanden in 2021 plaats. Deze sessie zal in het teken staan van de de kunst van het voorkomen van conflicten, en hier succesvol in bemiddelen als ze toch ontstaan.

Conflict Resolution
Het voorkomen van conflicten en deze verkleinen is een skill die voor iedereen van waarde is, zowel in privé als in zakelijke omgeving. Tijdens deze workshop door Marijke Houben leer je gesprekstechnieken en processen om tot een oplossing te komen als conflicten onverhoopt toch ontstaan. Hoe achterhaal je bijvoorbeeld de daadwerkelijke motivatie/beweegreden van je gesprekspartners, en hoe zorg je ervoor dat alle zienswijzes goed door iedereen begrepen worden? Tijdens dit Business Power event krijg jij hier waardevolle en praktische handvatten voor!


Marijke Houben
is sinds 1998 fulltime werkzaam als mediator en facilitator van onderhandelingen. Zij heeft voordien 22 jaar ervaring opgedaan op vrijwel alle gebieden van de rechtspraktijk als advocaat, (kanton)rechter en vicepresident bij de Arrondissementsrechtbank Zwolle. In 1998 heeft zij haar rechterlijke functie neergelegd om zich zelfstandig te vestigen als mediator. Zij heeft zich gespecialiseerd in mediations op het gebied van arbeid, samenwerkingsverbanden (tussen bedrijven, gezondheidszorg), complexe zaken met meerdere partijen/adviseurs, publicitaire en/of politieke implicaties.

Er is beperkt plek, dus meld je snel aan!

 

Over JCI Haaglanden
De leden van JCI Haaglanden zijn bovenal (werkende) ondernemende en actieve mensen in de leeftijd tot 40 jaar. Ze hebben veelal een HBO of universitaire opleiding hebben een eigen bedrijf/onderneming, leidinggevende functie of zijn werkzaam in het hoger- of middenkader van een bedrijf. Daarnaast hebben zij een bovengemiddelde interesse in zakelijke (en sociale) netwerken en willen zij iets terug doen voor de maatschappij in de regio Haaglanden. Onderscheidend van JCI Haaglanden ten opzichtte van de andere binnen de regio aanwezige kamers is dat bij JCI Haaglanden meer nadruk ligt op de pijler Business dan de andere pijlers. Dit uit zich in een gevarieerd aanbod van leden uit het zakenleven en de overheid. Hierdoor ontstaat een breed netwerk met een grote diversiteit aan leden en de bedrijven waar zij (voor) werken.

Door middel van deze Business Power events kun je je zelf verder ontwikkelen in o.a. Public Speaking, Story telling, Power of Presence, Debatteren, Ondernemerschap e.a.

Wil jij ook een Business Power event bijwonen?

Inschrijven voor dit evenement

Er kunnen geen reserveringen meer worden geplaatst voor dit evenement.