Datum/Tijd
Datum - 24-11-2022
19:45 - 21:30

Organisator

Website

Organisatoren


JCI Haaglanden Business Power
Op deze datum vindt wederom een Business Power event van JCI Haaglanden plaats. Deze sessie zal in het teken staan van een nader te bepalen onderwerp.

Er is beperkt plek, dus meld je snel aan!

De leden van JCI Haaglanden zijn bovenal (werkende) ondernemende en actieve mensen in de leeftijd tot 40 jaar. Ze hebben veelal een HBO of universitaire opleiding hebben een eigen bedrijf/onderneming, leidinggevende functie of zijn werkzaam in het hoger- of middenkader van een bedrijf. Daarnaast hebben zij een bovengemiddelde interesse in zakelijke (en sociale) netwerken en willen zij iets terug doen voor de maatschappij in de regio Haaglanden. Onderscheidend van JCI Haaglanden ten opzichte van de andere binnen de regio aanwezige kamers is dat bij JCI Haaglanden meer nadruk ligt op de pijler Business dan de andere pijlers. Dit uit zich in een gevarieerd aanbod van leden uit het zakenleven en de overheid. Hierdoor ontstaat een breed netwerk met een grote diversiteit aan leden en de bedrijven waar zij (voor) werken.

Door middel van deze Business Power events kun je je zelf verder ontwikkelen in o.a. Public Speaking, Story telling, Power of Presence, Debatteren, Ondernemerschap e.a.

Wil jij ook een Business Power event bijwonen?

Inschrijven voor dit evenement

Er kunnen geen reserveringen meer worden geplaatst voor dit evenement.