Datum/Tijd
Datum - 27-05-2021
19:45 - 21:30

Organisator

Website

Organisatoren


JCI Haaglanden Business Power
Op 27 Mei vindt het derde Business Power event van JCI Haaglanden in 2021 plaats. Deze sessie zal in het teken staan van Personal Branding.

Personal Branding
Het onderwerp van deze Business Power is Personal Branding. Je ziet en leest het tegenwoordig steeds vaker: je presenteert jezelf als een merk. Het is belangrijk dat je dit op een positieve manier zichtbaar maakt, gezien alles wat online staat als het ware jouw visitekaartje is. Maar hoe zorg je ervoor dat hetgeen online over jou te vinden is, in het voordeel van je loopbaan of je onderneming werkt?

Funs Jacobs leert je de tips & tricks van Personal Branding op o.a. LinkedIn, het grootst zakelijke sociale netwerk ter wereld, met wereldwijd meer dan 750 miljoen gebruikers.Je zult meteen praktische handvatten meekrijgen, zoals hoe voor jouw doelstellingen relevante content te creëeren en te delen. Je positionering op LinkedIn kan in steeds grotere mate helpen bij het behalen van je professionele ambities, zowel in loondienst als in ondernemerschap, nuttige kennis voor iedereen dus!

Funs Jacobs is sinds 10 jaar specialist op het gebied van Personal Branding. Als Creative Strategist & Personal Brand Builder heeft hij  onder andere voor voor topsporters als Gregory van der Wiel en Jamal Murray, en voor veelbelovende startups als Hardt Hyperloop de verantwoordelijkheid gedragen voor hun branding. Sinds enkele jaren heeft hij zich gespecialiseerd in LinkedIn Building, en van die ervaring en kennis kun jij volgende week donderdag meeprofiteren!

Er is beperkt plek, dus meld je snel aan!

De leden van JCI Haaglanden zijn bovenal (werkende) ondernemende en actieve mensen in de leeftijd tot 40 jaar. Ze hebben veelal een HBO of universitaire opleiding hebben een eigen bedrijf/onderneming, leidinggevende functie of zijn werkzaam in het hoger- of middenkader van een bedrijf. Daarnaast hebben zij een bovengemiddelde interesse in zakelijke (en sociale) netwerken en willen zij iets terug doen voor de maatschappij in de regio Haaglanden. Onderscheidend van JCI Haaglanden ten opzichte van de andere binnen de regio aanwezige kamers is dat bij JCI Haaglanden meer nadruk ligt op de pijler Business dan de andere pijlers. Dit uit zich in een gevarieerd aanbod van leden uit het zakenleven en de overheid. Hierdoor ontstaat een breed netwerk met een grote diversiteit aan leden en de bedrijven waar zij (voor) werken.

Door middel van deze Business Power events kun je je zelf verder ontwikkelen in o.a. Public Speaking, Story telling, Power of Presence, Debatteren, Ondernemerschap e.a.

Wil jij ook een Business Power event bijwonen?

Inschrijven voor dit evenement

Er kunnen geen reserveringen meer worden geplaatst voor dit evenement.