Kaart wordt geladen...

Datum/Tijd
Datum - 13-01-2017 - 14-01-2017
20:00 - 23:59

Locatie
Atlas Theater Emmen

Organisator

Website

Organisatoren


Gelukkig in Emmen! Dat is het thema op 14 januari in Emmen. Wij laten jullie alle facetten van geluk zien en we willen jullie natuurlijk een gezonde dosis geluk meegeven. Dit doen we op een unieke locatie, namelijk Wildlands Adventure Zoo Emmen! Een avontuurlijke locatie die garant staat voor een geweldige dag. Workshops tussen de leeuwen, dineren naast de olifanten en ’s avonds een feest in de ruïnes van een lang vergeten Maya complex!

Gelukkig in Emmen

Het thema van het CVA 2017 is ‘Gelukkig in Emmen’. Maar wat is nu geluk? Volgens Wikipedia wordt het volgende gedefinieerd: “Geluk (of gelukkig zijn) kan gedefinieerd worden als het tevreden zijn met de huidige levensomstandigheden. Juist de invloeden uit de omgeving blijken in Emmen gunstig te zijn. Uit recentelijk onderzoek blijkt dat in westerse landen de mensen in kleine steden gelukkiger zijn dan de mensen in grote steden. Inwoners uit de gemeente Emmen staan zelfs op de 3e plek als het gaat om meest gelukkige inwoners.

Een gelukkig leven, daar zijn we toch eigenlijk allemaal mee bezig? Hoe kun je geluk vinden in je werk? Of privé? Met het programma van het CVA 2017 in Emmen willen we juist rondom dit thema een dag met JCI’ers uit heel Nederland invullen. Na deze dag zullen de deelnemers naar huis gaan met persoonlijke ontwikkeling, kennis, een hoop lol, gezelligheid en nieuwe contacten!

http://www.gelukkiginemmen.nl/