Datum/Tijd
Datum - 15-01-2016 - 17-01-2016
20:00 - 01:00

Locatie
Theaterhotel Almelo

Organisator

Website
www.jci-almelo.nl

Organisatoren
JCI Almelo


JCI Almelo is een club van ambitieuze mensen die graag met elkaar dingen onderneemt. Of het nou is voor het goede doel, het zakelijke aspect of gewoon een goed feest. De gemeenschappelijke factor is dat we willen blijven ontwikkelen en groeien, op welk vlak dan ook.

Daarbij past natuurlijk het organiseren van een landelijk evenement voor JCI Nederland. We zijn dan ook erg trots dat we het CvA van januari 2016 in Almelo mogen houden!

Van oudsher heeft Almelo een grote maakindustrie. Waar het ooit begon met textiel, is het anno nu de slimme maakindustrie die de boventoon voert. De industriële kracht van Almelo is groot; zowel regionaal, nationaal als internationaal. De maakindustrie in Almelo heeft zoveel potentie dat het voor JCI Almelo niet moeilijk was om een thema te formuleren: Let’s make it!

Met een grote achterban aan bedrijven van naam en faam geeft dit JCI Almelo de volste overtuiging een interessant en inspirerend thema voor het CvA neer te zetten met tal van bedrijven die in hun branche de kop boven het maaiveld uitsteken.

Het wordt een topevenement, waar jij ook onderdeel van kunt uitmaken. We kunnen niet anders zeggen dan: tot 15 en/of 16 januari in Almelo!