Datum/Tijd
Datum - 21-10-2017
10:45 - 15:00

Locatie
Bleyenberg

Organisator

Website

Organisatoren


Op zaterdag  21 oktober presenteert JCI Haaglanden een nieuwe editie van dé Masterclasses: een tweetal interessante masterclasses op 1 dagdeel gegeven door leden van JCI Haaglanden. De masterclasses vinden plaats bij Bleyenberg in het centrum van Den Haag. Bij deze middag zijn koffie, thee en een uitgebreide lunch inbegrepen! De volgende 2 masterclasses zullen worden gegeven:

Masterclass: “Duurzaamheid is happening” door Marijn Beekman (lid JCI Haaglanden; Hoofd uitvoering bij Techneco Energiesystemen)
Of het nu om de klimaatverandering of je portemonnee of omdat het een trend is, duurzaam krijgt aandacht en is steeds vaker een overweging bij aanschaf van producten en doen van activiteiten. Ook energie(verbruik), bijbehorende uitstoot en de besparing daarop zijn een hot item. In Nederland wordt een aanzienlijk deel van de energie verbruikt in de gebouwde omgeving, bijvoorbeeld in woningen en kantoren. Mede daarom wordt er sinds vorig jaar subsidie (ISDE) verstrekt op een aantal maatregelen die in de gebouwde omgeving tot een extra besparing kunnen leiden.
Het vakgebied van Marijn, hij werkt voor een bedrijf dat warmtepompen voor verwarming en koeling van gebouwen maakt en levert, heeft daar een nauw verband mee. Maar hoe kun je energie besparen zelf het beste aanpakken? En waar moet je op letten, bijvoorbeeld bij de aanschaf van zonnepanelen of een warmtepomp? Marijn legt jullie dat graag uit en neemt jullie ook een stukje mee in de warmtepompenwereld.

Masterclass: “Leadershift, what got you here will not get you there!”
door Dick Draaijers (lid JCI Haaglanden; Partner Human Talent Group)
What got you here will not get you there !
How to become a vital leader ?
How to built a dream team ?

Het programma start om 10:45 uur en duurt tot ongeveer 15:00 uur. De locatie is Bleyenberg (Grote Markt 10) in het centrum van Den Haag.
Het programma:
10:45 – 11:00 Inloop met koffie, thee
11:00 – 12:15 Masterclass 1
12:15 – 12:45 Uitgebreide lunch
12:45 – 14:45 Masterclass 2
14:45 – 15:00 Afsluiting

Na iedere masterclass is er 15 minuten de tijd voor vragen en discussie.

De kosten voor deze middag bedragen € 35,- per persoon. Dit is inclusief een uitgebreide lunch en onbeperkt koffie en thee. Inschrijven kan alleen via onze website via onderstaand formulier. De masterclasses zijn toegankelijk voor leden, introducés en geïnteresseerden!

Tot zaterdag  21 oktober!

Inschrijven voor dit evenement

Er kunnen geen reserveringen meer worden geplaatst voor dit evenement.