Datum/Tijd
Datum - 22-07-2018
10:00 - 21:00

Locatie
Fonk Beach

Organisator

Website

Organisatoren
Ben, Charley


Op zondagmiddag 22 juli is het Haagse Horeca Beachvolleybal Toernooi op het strand van Scheveningen, ter hoogte van Fonk Beach. Maar liefst 80 teams doen mee! Net zoals vorig jaar, doen wij dit jaar weer mee met een JCI Haaglanden team.

Wil jij kennismaken met JCI Haaglanden op een sportieve en gezellige manier en op een andere manier dan een netwerkborrel? Meld je dan hieronder aan en kom op zondag 22 juli naar het Haagse Horeca Beachvolleybal Toernooi!
Uiteraard zijn JCI leden van andere Kamers ook welkom!

Gedurende de middag zullen we ongeveer 9 wedstrijden spelen, tenzij we de poulefase door komen, dan zullen we meer wedstrijden spelen. Behalve het spelen van wedstrijden, zullen we zorgen voor een JCI Haaglanden spot aan de rand van de speelvelden, waar er gelegenheid is tot netwerken onder het genot van drankjes en hapjes.
Als alle poule-wedstrijden gespeeld zijn, barst het feest los in de feesttent in Fonk Beach! Met onder andere live-muziek en een DJ! Dit duurt tot ongeveer 21 uur.

De deelnamekosten bedragen € 10,-. Hiervoor kan je meespelen met enkele wedstrijden, lekker netwerken op het strand onder het genot van drankjes en hapjes én lekker feesten na afloop.

De dresscode is bij voorkeur een oranje polo/t-shirt/topje voor de herkenbaarheid, maar als je dit niet hebt is dit geen probleem. Zwemkleding (eronder) is aan te raden, voor het geval je tussendoor een lekkere duik in de zee wilt nemen!

Je wordt verwacht rond 10:00-10:30 uur op het strand ter hoogte van Fonk Beach, waar we herkenbaar zullen zijn met een JCI vlag en onze oranje polo’s. Zeer waarschijnlijk staan we gezien vanaf de boulevard, aan de linkerkant van Fonk Beach op het strand naast velden 1+2. De poulewedstrijden duren tot 16:40 uur. Uiteraard staat het je vrij om later aan te komen of eerder weg te gaan, we horen dit dan wel graag even van je, zodat we genoeg spelers op het veld hebben staan.

Aanmelden kan hieronder via onze website door het formulier in te vullen.
Je kan dan direct betalen via iDeal.

NB We organiseren ook nog een beachvolleybal clinic van tevoren om te oefenen. Aanmelden hiervoor kan hier.

Inschrijven voor dit evenement

Er kunnen geen reserveringen meer worden geplaatst voor dit evenement.