Datum/Tijd
Datum - 21-07-2019
09:00 - 21:00

Locatie
Strandclub WIJ

Organisator

Website

Organisatoren


Op zondag 21 juli is het Haagse Horeca Beachvolleybal Toernooi op het strand van Scheveningen, ter hoogte van Strandclub WIJ. Maar liefst 90 teams doen mee! Net zoals vorig jaar, doen wij dit jaar weer mee met een JCI Haaglanden team.

Wil jij kennismaken met JCI Haaglanden op een sportieve en gezellige manier en op een andere manier dan een netwerkborrel? Meld je dan hieronder aan en kom op zondag 21 juli naar het Haagse Horeca Beachvolleybal Toernooi!
Uiteraard zijn JCI leden van andere Kamers ook welkom!

Gedurende de middag zullen we ongeveer 9 wedstrijden spelen, tenzij we de poulefase door komen, dan zullen we meer wedstrijden spelen. Behalve het spelen van wedstrijden, zullen we zorgen voor een JCI Haaglanden spot aan de rand van de speelvelden, waar er gelegenheid is tot netwerken onder het genot van drankjes en hapjes.
Als alle poule-wedstrijden gespeeld zijn, barst het feest los in de feesttent in Strandclub WIJ! Met onder andere live-muziek en een DJ! Dit duurt tot ongeveer 21 uur.

De deelnamekosten bedragen € 5,- plus dat je zelf een sixpackje bier of een flesje wijn of iets anders te drinken meeneemt. Hiervoor kan je meespelen met enkele wedstrijden, lekker netwerken op het strand onder het genot van drankjes en hapjes én lekker feesten na afloop. Uiteraard zorgen wij ervoor dat je je drinken ijskoud kan zetten!

De dresscode is bij voorkeur een oranje polo/t-shirt/topje voor de herkenbaarheid, maar als je dit niet hebt is dit geen probleem. Zwemkleding (eronder) is aan te raden, voor het geval je tussendoor een lekkere duik in de zee wilt nemen!

Je wordt verwacht rond 09:00-09:30 uur op het strand ter hoogte van Strandclub WIJ, waar we herkenbaar zullen zijn met een JCI vlag en onze oranje polo’s. Zeer waarschijnlijk staan we gezien vanaf de boulevard, aan de linkerkant van Strandclub WIJ op het strand naast velden 1+2. De poulewedstrijden duren tot 16:40 uur. Uiteraard staat het je vrij om later aan te komen of eerder weg te gaan, we horen dit dan wel graag even van je, zodat we genoeg spelers op het veld hebben staan.

Aanmelden kan hieronder via onze website door het formulier in te vullen.
Je kan dan direct betalen via iDeal.

NB We organiseren ook nog een beachvolleybal clinic van tevoren om te oefenen. Meer informatie volgt.

Inschrijven voor dit evenement

Er kunnen geen reserveringen meer worden geplaatst voor dit evenement.