Datum/Tijd
Datum - 29-01-2015
19:30 - 23:00

Organisator

Website

Organisatoren


Laat je meeslepen door de bijzondere verhalen van JCI tijdens ‘Het Haardvuurgesprek’.

We vernemen allemaal wel eens verhalen (via-via) van leden over hun (inter)nationale JCI belevenissen. Uniek en bijzondere verhalen. Soms vragen leden zich dan ook af wat er allemaal mogelijk is, hoe de organisatie ‘werkt’ en hoe sommigen van ons op bepaalde posities zijn beland. Gedurende deze avond in een gezellige en sfeervolle omgeving delen 3 leden van JCI deze informatie.

Hun belevenissen, ervaringen en unieke verhalen uit hun JCI carrière worden deze avond gedeeld. Je leert meer over mogelijkheden die JCI te bieden heeft. Krijgt meer inzichten in de structuur van de JCI organisatie wereldwijd, de politieke dynamieken en wat er zoal achter de schermen gebeurt. Sta stil bij de kippenvelmomenten en leuke ervaringen van deze drie leden! De ‘never heard before’ verhalen worden deze avond met je gedeeld!

Deze editie zijn Charlotte Winde (JCI Utrecht), Frank Buijs (JCI ’s-Gravenhage) en Michèle Hermans (JCI Haaglanden) de leden die jullie zullen meenemen in de verhalen en ervaringen. Charlotte is een veelgevraagde (inter)nationale trainer en draait al heel wat jaartjes mee in het internationale speelveld van de trainerswereld. Afgelopen jaar was zij EVP van MT Training en Coaching.  Frank Buijs heeft in de organisatie veel en diverse JCI functies bekleed. Van lokaal tot nationaal en was dan ook in 2013 onze Nationaal Voorzitter, een positie waarbij je veel met de internationale organisatie krijgt te maken. Michèle Hermans is ook al enige tijd lid. Naast lokaal en nationaal actief betrokken te zijn geweest voor JCI heeft ze ook een internationale positie bekleed.

 

Kosten: voor leden van JCI Haaglanden is deelname gratis (*), voor niet leden is de prijs 12,50 euro per persoon. De prijs is inclusief 3 drankjes en hapjes.

Locatie: deze volgt spoedig (centrum Den Haag)

 

Graag nodigen wij jullie uit voor “het haardvuurgesprek”.

 

 

Inschrijven voor dit evenement

Dit evenement is volgeboekt.