Datum/Tijd
Datum - 16-03-2019
11:00 - 18:30

Locatie
SilverDome - Curlingbaan Zoetermeer

Organisator

Website

Organisatoren


Na het succes van de vorige drie uitverkochte edities van het JCI Curlingtoernooi in 2016, 2017 en 2018 is het op zaterdag 16 maart 2019 weer zover! Op deze dag vindt het vierde JCI Curling Toernooi plaats, waarbij de verschillende kamers van heel Nederland tegen elkaar gaan strijden om de befaamde wissel JCI Curling Cup! Kan titelhouder JCI Quatre Courts de 1e plaats prolongeren? Of neemt voormalig titelhouder JCI ‘s-Gravenhage revanche? Of gaat een geheel andere kamer er met de titel vandoor?! 

Ervaring is uiteraard helemaal NIET nodig, want iedere deelnemer krijgt voorafgaand aan het toernooi een spoedcurlsus naast en op het ijs! Dit gezellige toernooi vindt plaats op de enige échte curlingbaan van Nederland, bij het Silverdome in Zoetermeer. 

Direct aanmelden: https://goo.gl/forms/lUSdFbkWUbblP6NZ2  

Aanmelden bezoekers: https://goo.gl/forms/zxMlaLwToOq7fdw73  

Dagindeling
Het toernooi start rond 11:00 uur en eindigt rond 19:00 uur (inclusief prijsuitreiking). Op de dag krijg je uitleg over de sport curling en volg je een spoedcurlsus naast en op het ijs waarbij je alles leert wat je moet weten voor het toernooi. De spoedcurlsus wordt gegeven door echte Nederlandse curlers die uitkomen voor Oranje! Na de spoedcurlsus begint het toernooi en zullen in totaal 18 teams tegen elkaar strijden om de befaamde JCI Curling Cup te winnen. Net zoals de voorgaande edities, zal dit toernooi in klassementsvorm worden gespeeld. Na de prijsuitreiking is er nog een afsluitende borrel en tussen de wedstrijden door is er uiteraard ook genoeg gelegenheid om gezellig te borrelen. Ook bij deze editie zullen we weer geld op halen voor het goede doel: de MaartenMemorial.

Kosten
Net zoals vorige editie hebben we een speciaal early-bird tarief à € 110,- per team. Dit is geldig tot en met 15 december 2018 (tot de BID/BAD). Vanaf 16 december 2018, mits er nog plaats is, is het normale tarief € 125,- per team. Meld jouw team dus snel aan!
Een team mag bestaan uit minimaal 3 spelers en maximaal 6. Er kunnen echter maar 4 spelers tegelijkertijd op de curlingbaan staan tijdens een wedstrijd, dus we raden 4 spelers aan!
Deze kosten zijn inclusief de spoedcurlsus, het toernooi en borrelhapjes.
Goed om te weten: het is gebruikelijk bij curling dat de winnaar na een wedstrijd de drankjes betaalt voor de verliezer. Dus eigenlijk kan je nooit echt verliezen. 

Aanmelden
Stel snel je curlingteam samen (minimaal 3 personen, maximaal 6) en meld je aan door het volgende online formulier in te vullen (https://goo.gl/forms/lUSdFbkWUbblP6NZ2). Tot en met 31 december 2018 heeft iedere kamer de mogelijkheid één team aan te melden, om ervoor te zorgen dat zo veel mogelijk verschillende kamers tegen elkaar kunnen strijden. Vanaf 1 januari 2019 mogen kamers ook een extra (2e) team aanmelden, zolang er plaats is. Plaatsing geschiedt op volgorde van binnenkomst aanmeldingen. Aanmelden kan tot en met 17 februari 2018, maar let op: VOL=VOL. De factuur per team kan je verwachten na inschrijving.

Aanmoedigen
Ieder JCI-lid is uiteraard welkom om zijn team/kamer te komen aanmoedigen!

We hopen jullie aanmelding snel binnen te krijgen en alvast tot zaterdag 16 maart 2019!