Datum/Tijd
Datum - 13-02-2016
11:30 - 21:00

Locatie
SilverDome - Curlingbaan Zoetermeer

Organisator

Website

Organisatoren


Op zaterdag 13 februari 2016 is het zover! Op deze dag vindt het eerste JCI Curling Toernooi plaats, waarbij de verschillende kamers van heel Nederland tegen elkaar gaan strijden om de befaamde wissel JCI Curling Cup! Ervaring is uiteraard helemaal NIET nodig, want iedere deelnemer krijgt voorafgaand aan het toernooi een spoedcurlsus naast en op het ijs! Dit gezellige toernooi vindt plaats op de enige echte curlingbaan van Nederland, bij het Silverdome in Zoetermeer.  Direct aanmelden: klik hier.

Curling
Over het algemeen is curling nu wel bekend: die wintersport waarbij spelers stenen over het ijs gooien en waarvoor andere spelers zeer inspannend aan het vegen zijn met een soort bezem op het ijs. Bij de afgelopen Winterspelen kwam zo af en toe ook een curlingwedstrijd in het nieuws, ook al kwam dit voornamelijk door de modellencarrière van het Russische damesteam. Maar wat is curling nou eigenlijk? Dát kom je te weten als je op deze dag komt curlen! Dus stel snel een curlingteam samen binnen jouw kamer (minimaal 4 personen, maximaal 2 reservespelers) en meld je team/kamer aan!

Dagindeling
Het toernooi start rond 11:30 uur en eindigt rond 21:00 uur (inclusief prijsuitreiking). Op de dag krijg je uitleg over de sport curling en volg je een spoedcurlsus naast en op het ijs waarbij je alles leert wat je moet weten voor het toernooi. De spoedcurlsus wordt gegeven door echte Nederlandse curlers! Na de spoedcurlsus begint het toernooi en zullen in totaal 18 teams tegen elkaar strijden om de befaamde JCI Curling Cup te winnen. In de avond is het avondeten verzorgd en tussen de wedstrijden door is er uiteraard genoeg gelegenheid om gezellig te borrelen.

Kosten
De kosten bedragen € 160,- per team.
Een team mag bestaan uit minimaal 4 spelers en maximaal 6. Er kunnen echter maar 4 spelers tegelijkertijd op de curlingbaan staan tijdens een wedstrijd.
Deze kosten zijn inclusief de spoedcurlsus, het toernooi en avondeten.
Goed om te weten: het is gebruikelijk bij curling dat de winnaar na een wedstrijd de drankjes betaalt voor de verliezer. Dus eigenlijk kan je nooit echt verliezen. 😉

Aanmelden
Stel snel je curlingteam samen (minimaal 4 personen, maximaal 6) en meld je aan door het volgende online formulier in te vullen. Tot en met 31 oktober 2015 heeft iedere kamer de mogelijkheid één team aan te melden, om ervoor te zorgen dat zo veel mogelijk verschillende kamers tegen elkaar kunnen strijden. Vanaf 1 november 2015 mogen kamers ook een extra (2e) team aanmelden, zolang er plaats is. Plaatsing geschiedt op volgorde van binnenkomst aanmeldingen. Aanmelden kan tot en met 15 november 2015. De factuur per team kan je verwachten na 15 november.

MELD JE NU HIER AAN!

Aanmoedigen
Ieder JCI-lid is uiteraard welkom om zijn team/kamer te komen aanmoedigen! En uiteraard om te zien welke kamer er vandoor gaat met de eerste JCI Curling Cup!

We hopen jullie aanmelding snel binnen te krijgen en alvast tot zaterdag 13 februari 2016!