Kaart wordt geladen...

Datum/Tijd
Datum - 01-02-2020
11:00 - 19:00

Locatie
SilverDome - Curlingbaan Zoetermeer

Organisator

Website

Organisatoren


Op zaterdag 1 februari 2020 is het zo ver: dé 5e editie van het JCI Curlingtoernooi! Aangezien dit een speciale jubileum-editie betreft, maken we met JCI Haaglanden deze editie er zeker een feestje van! 

Vanwege het grote animo, zal inschrijven mogelijk zijn vanaf komende vrijdag 13 december 09:00 uur. Wees er snel bij: afgelopen edities waren ruim van tevoren volledig vol, dus meld je Kamerteam aan zodra de inschrijving open gaat!

Na het succes van de voorgaande vier uitverkochte edities van het JCI Curlingtoernooi in 2016, 2017, 2018 en 2019 is het op zaterdag 1 februari 2020 weer zover! Hierbij zullen verschillende kamers van heel Nederland tegen elkaar gaan strijden om de befaamde wissel JCI Curling Cup! Kan titelhouder JCI Het Groene Hart de 1e plaats prolongeren? Of neemt een van de voormalige titelhouders revanche? Of gaat een geheel andere kamer er met de titel vandoor?!

Ervaring is uiteraard helemaal NIET nodig, want iedere deelnemer krijgt voorafgaand aan het toernooi een spoedcurlsus naast en op het ijs! Dit gezellige toernooi vindt plaats op de enige échte curlingbaan van Nederland, bij het Silverdome in Zoetermeer.

Direct aanmelden: https://forms.gle/iyU8AXF2tPdKAsdq9

Aanmelden bezoekers: https://forms.gle/dqiDZHLsqjwj8qtm8 

#Dagindeling
Het toernooi start rond 11:00 uur en eindigt rond 18:00 uur. Op de dag krijg je uitleg over de sport curling en volg je een spoedcurlsus naast en op het ijs waarbij je alles leert wat je moet weten voor het toernooi. De spoedcurlsus wordt gegeven door echte Nederlandse curlers die uitkomen voor Oranje! Na de spoedcurlsus begint het toernooi en zullen in totaal 18 teams tegen elkaar strijden om de befaamde JCI Curling Cup te winnen. Net zoals de voorgaande edities, zal dit toernooi in klassementsvorm worden gespeeld. Tussen de wedstrijden door is er uiteraard ook genoeg gelegenheid om gezellig te borrelen. Ook bij deze editie zullen we weer geld op halen voor het goede doel: de MaartenMemorial. De prijsuitreiking vindt aansluitend plaats, waarna we gezellig eten om erna een lekker feestje te bouwen onder het genot van enkele drankjes.

#Kosten
##Toernooi
Dit keer hebben we een speciaal early-bird tarief à € 150,- per team. Dit is geldig tot en met 24 december 2019 en slechts beperkt beschikbaar. Vanaf 25 december 2019, mits er nog plaats is, is het normale tarief € 175,- per team. Meld jouw team dus snel aan!
Een team mag bestaan uit minimaal 3 spelers en maximaal 6. Er kunnen echter maar 4 spelers tegelijkertijd op de curlingbaan staan tijdens een wedstrijd, dus we raden 4 spelers aan!
Deze kosten zijn inclusief de spoedcurlsus, het toernooi en borrelhapjes.
Goed om te weten: het is gebruikelijk bij curling dat de winnaar na een wedstrijd de drankjes betaalt voor de verliezer. Dus eigenlijk kan je nooit echt verliezen.

#Aanmelden
Stel snel je curlingteam samen (minimaal 3 personen, maximaal 6) en meld je aan door het volgende online formulier in te vullen (https://forms.gle/iyU8AXF2tPdKAsdq9). Aanmelden kan tot en met 19 januari 2019, maar let op: VOL=VOL. De factuur per team kan je verwachten na inschrijving.

#Aanmoedigen
Ieder JCI-lid is uiteraard welkom om zijn team/kamer te komen aanmoedigen!

We hopen jullie aanmelding snel binnen te krijgen en alvast tot zaterdag 1 februari 2020!