Datum/Tijd
Datum - 21-05-2016 - 22-05-2016
08:00 - 01:00

Locatie
Sint-Janskerk

Organisator

Website
http://meicva2016.nl/

Organisatoren
JCI Gouda


Wij zijn trots op onze stad en we willen dit graag met de rest van het land delen! Een aantal zaken zijn al wereldberoemd zoals de Goudse kaas, stroopwafels en kaarsen. Veel andere zaken zijn minder bekend, maar zeker niet minder interessant zoals het Oude Stadhuys, de St. Janskerk, Goudse pijpen, de vishandel en ga zo maar door.

Wij zijn van plan alle bezoekers van ons CvA een onvergetelijke dag te bezorgen door zoveel mogelijk ‘Geheimen van Gouda’ te onthullen door middel van bedrijfsbezoeken, sprekers, workshops etc. Uiteraard zal de dag worden afgesloten met een diner en feest midden op de markt in het Oude Stadhuys! Wij zijn ervan verzekerd dat jullie zeker terug willen komen naar onze mooie stad.

Beleef deze dag samen met ons in de 2 mooiste en meest unieke locaties van Gouda; de langste kerk van Nederland de St. Janskerk en het Oude Stadhuys midden op de markt. De locaties alleen zijn al reden genoeg om op 21 mei naar Gouda af te reizen!

De meeropbrengst van deze dag zal gaan naar een Gouds goed doel dat het hard nodig heeft; kinderboerderij De Goudse Hofsteden. Tijdens deze dag kunnen jullie hier ook de handjes uit de mouwen gaan steken.