Kaart wordt geladen...

Datum/Tijd
Datum - 24-06-2015
19:30 - 23:00

Locatie
Audi Van Beynum

Organisator

Website
http://www.jci-inbusiness.nl/evenementen/jci-in-business-zuid-holland-2015

Organisatoren
JCI in Business


“We zitten met elkaar in een fantastisch netwerk van ondernemers en ondernemende mensen. Toch komen we er zelden aan toe om ongegeneerd met elkaar over business te spreken. Zonde, want daar liggen ook jouw kansen, zeker nu!”

Op 24 juni 2015 ontvangen we jullie graag bij Audi van Beynum in Moordrecht voor een enerverende avond, met ditmaal als thema ‘Commissaris’. Jullie als deelnemers staan hierin centraal: Elkaar leren kennen en vooral netwerken! De gastheer van de avond is Erik-Jan Ginjaar, regio directeur van Postillon Hotels.

 

Spreker: Karin Stiksma

Karin is sinds 2008 eigenaar van Joint Projects. Met haar bedrijf streeft ze naar duurzame samenwerking in het openbaar bestuur, overheidsinstellingen, de zorg en het onderwijs. Karin is tevens lid van de NCD, en momenteel toezichthouder van een Orthopedagogisch Centrum. Zij gaat ons deze avond een inkijkje geven in haar drijfveren als jonge commissaris.

Karin: “Mensen maken het verschil. Dat is mijn stellige overtuiging. In mijn loopbaan ben ik altijd bezig geweest met samenwerking. Ik vind dat iedereen ertoe doet. Vanuit die grondhouding krijg ik veel mensen mee, omdat ik stuur op het versterken van vertrouwen en loyaliteit. Dezelfde visie ligt ten grondslag aan Joint Projects. Onder mijn leiding komt er een antwoord op samenwerkingsvraagstukken en komen organisaties die tijdelijk stilstaan, weer in beweging.”

Bij Joint Projects is samenwerken de sleutel. Sámen werken vanuit een gelijkwaardige relatie.

 

Spreker: Bart van den Meiracker

Bart is eigenaar van Chokay, Vanouds de Zwaan Wijnimporteurs en GrandCruStore. Daarnaast is hij sinds 2011 ook Commissaris van de V&D Group. Tijdens de avond licht hij zijn drijfveren toe en vertelt hij over zijn ervaringen als ondernemer en commissaris.

Genieten van het leven staat centraal in de bedrijven van Bart. Chocolade ‘en wijn, de perfecte combinatie. Vanouds de Zwaan wijnimporteurs is je wijnwinkel aan huis. Ze leveren wijnen uit Frankrijk, Italië, Spanje en meer, van kleine boeren tot topdomeinen. GrandCruStore richt zich juist exclusief op wijnen uit Bordeaux. Chokay is een bedrijf (ook al noemen ze het liever niet zo) dat Chocolade maakt, zonder dat er suiker aan is toegevoegd. Gemaakt van duurzame cacao en waar mogelijk biologische ingrediënten. Allemaal OKAY dus.