Datum/Tijd
Datum - 23-03-2016
19:30 - 22:30

Locatie
Grand Hotel Karel V

Organisator

Website
http://jci-inbusiness.nl/evenementen/jci-in-business

Organisatoren


Op woensdag 23 maart a.s. zal Martijn van Hulsteijn speciaal voor JCI in Business terugblikken op de organisatie van de Grand Depart Tour de France 2015 in een karakteristieke Utrechtse locatie, Grand Hotel Karel V.

Martijn zal ons deelgenoot maken van de uitdagingen die de organisatie van de Grand Depart met zich meebrengen. Hoe zij de lokale, regionale, landelijke en internationale netwerken aan elkaar hebben gekoppeld. Hoe het lobby circuit in zo’n groots internationaal project werkt, rekening houdend met alle voorschriften en wensen en ideeën.

Voor leden van JCI ligt hier een prachtig voorbeeld hoe wij onze creativiteit en netwerk in kunnen zetten ten faveure van onze lokale (kamer), regionale (CvA/Business), landelijke (CvA/NC) en internationale (Europees en Wereld Congres) activiteiten.

Voor niet JCI leden de mogelijkheid om vanuit een fantastisch voorbeeld na te denken hoe zij invulling kunnen geven aan hun droom/ambitie een bijzonder project te organiseren en daarbij de lokale, regionale en landelijke maatschappij te betrekken.

Prijsinformatie

Zoals jullie van ons gewend zijn: € 20
Deze prijs in incl een kop thee/koffie bij aankomst en 2 consumpties.

Aanmelden via: http://jci-inbusiness.nl/evenementen/jci-in-business