Datum/Tijd
Datum - 18-07-2015
09:00 - 12:30

Locatie
Postillion hotel Bunnik

Organisator

Website

Organisatoren


Social Responsibility

De training Social Responsibility is een half daagse training die leidt tot meer bewustzijn over de verantwoordelijkheden van individuen in de maatschappij en leefmilieu. De training stimuleert de principes van de United Nations Global Compact en moedigt individuen aan om verantwoordelijkheid te nemen in de zakenwereld en de maatschappij.

Deze training is voor JCI-leden die op zoek zijn naar invulling van hun rol als Active Citizen in de maatschappij en de leefomgeving. Deze leden willen begrijpen welke bijdrage ze zelf kunnen leveren om de duurzaamheid van onze planeet en het welzijn van de mensen te bevorderen.

Door het volgen van de training leer je wat je zelf kunt doen om een bijdrage te leveren aan de aarde en de bevolking. Je maakt kennis met de principes van de United Nations Global Compact en krijgt handvatten aangereikt om ‘sociale verantwoordelijkheid’ aan te moedigen bij andere individuen.

De training Social Responsibility is een Recommended Course en vaardighedentraining, ontwikkeld vanuit JCI Headquarters.

Kosten bedragen 60 euro per training, combineren met training Networking in de middag is mogelijk, gezamenlijke kosten bedragen 100 euro.

Aanmelden via www.jci.cc