Kaart wordt geladen...

Datum/Tijd
Datum - 01-06-2022
20:00 - 22:00

Locatie
De Blauwe Kamer

Organisator

Website

Organisatoren


Eind mei/begin juni is de 2022 JCI World President, Argenis Angulo uit Venezuela, op bezoek in Nederland! Op woensdagavond 1 juni organiseren wij vanuit het Federatiebestuur een borrel waarbij jullie als JCI leden kennis kunnen maken met Argenis op een informele manier. Een unieke kans, want normaal moet je hiervoor naar een internationaal congres. Tijdens deze borrel is er uiteraard ruimte om vragen te stellen aan Argenis.

De borrel vindt plaats in Den Haag van 20:00 tot 22:00 uur in de Blauwe Kamer. De Blauwe Kamer bevindt zich op de Grote Markt, boven de Hoender & Hop. Deze locatie is goed bereikbaar met het OV en de auto. De kosten voor deze borrel zijn € 18,50 per persoon. Hiervoor krijg je onbeperkt drinken (fris, wijn, bier, koffie, thee) en borrelhapjes! Deze borrel is toegankelijk voor leden, aspirant-leden en potentiële leden.

Wil je komen? Geef je dan op via het volgende formulier: https://forms.gle/vthwDvMHir2YrstV8. Voor ons is het van belang dat jullie je zo snel mogelijk aanmelden, zodat we een juiste indicatie krijgen van het aantal te verwachten personen. Hopelijk tot 1 juni!