Kaart niet beschikbaar

Datum/Tijd
Datum - 22-10-2021 - 24-10-2021
00:00

Organisator

Website

Organisatoren


JCI Zeeuws-Vlaanderen is één van de meest spraakmakende kamers van Zeeland. In 2021 viert de kamer alweer haar vijftigste verjaardag. Een prachtige reden om een Nationaal Congres te vieren, dit keer zelfs twee congressen voor de prijs van één op ​22, 23 en 24 oktober 2021.

We hebben een prachtig programma in voorbereiding. Sinds de toezegging van JCI Nederland en JCI België is de commissie NC2021 direct aan de slag gegaan. Zij willen JCI kennis laten maken met het mooiste stukje van de Benelux. Daarnaast zullen zij het bekendste en grootste B2B netwerk event van Zeeuws-Vlaanderen, de BO2, koppelen aan de CVA en het 50-jarige bestaan van JCI Zeeuws-Vlaanderen.

Al in 2019 is onderzocht of we het als kamer zien zitten om een NC te or­ganiseren in combinatie met ons jaarlijkse netwerk event, ons jubileum en dit dan in samenwerking met België en Nederland. Het antwoord was vol­mondig JA. Leden, oud-leden en senatoren hebben aangegeven graag hun steentje bij te dragen aan de organisatie van dit weekend. Zij hebben alle­maal ervaring met het organiseren van het jaarlijkse netwerkevent van de JK Zeeuwsch-Vlaanderen voor 600 personen.

JCI Zeeuws-Vlaanderen is landelijk bekend door zijn opvallende en trouwe aanwezigheid tijdens congressen wereldwijd. Graag halen we de JCI leden naar ons stukje Nederland in 2021.

https://grenzeloos2021.nl/