Datum/Tijd
Datum - 15-03-2018
20:00 - 22:00

Locatie
De Boterwaag

Organisator

Website

Organisatoren


Op zoek naar het Haagse netwerk van jonge ondernemende mensen? Kom dan donderdag 15 maart naar onze netwerkborrel in de regio Haaglanden! Ontmoet inspirerende ondernemers, enthousiaste ondernemende mensen en maak kennis met het veelzijdige netwerk van JCI Haaglanden, onder het genot van een lekker hapje en drankje.

Wanneer: Donderdag 15 maart van 20:00 tot 22:00 uur
Waar: De Boterwaag (bij binnenkomst aan de rechterkant), Grote Markt 8A, Den Haag
Entree is gratis; bij het vooraf online registeren en het afgeven van je visitekaartje bij aankomst zijn de eerste 2 consumpties gesponsord door JCI Haaglanden, overige drankjes zijn voor eigen rekening. Vergeet niet je visitekaartjes mee te nemen!

Online registreren kan door op aanwezig te staan bij het Facebook-evenement en/of door je naam te mailen naar netwerkevent@jcihaaglanden.nl

JCI Haaglanden is dé bourgondisch ingestelde business netwerkclub voor jonge ondernemers en ondernemend ingestelde mensen tot 40 jaar in de gehele regio Haaglanden en onderdeel van de wereldwijde netwerkorganisatie Junior Chamber International, waarbij leden zich kunnen ontwikkelen op persoonlijk, sociaal, maatschappelijk, zakelijk en internationaal vlak en waarbij leden met deze ontwikkelingen impact creëren. Daarnaast is JCI een onafhankelijk adviesorgaan aan de Verenigde Naties. Voor meer informatie, klik hier.

#ditisjci