Datum/Tijd
Datum - 19-08-2022
18:30 - 22:00

Locatie
Café Leidse Lente

Organisator

Website

Organisatoren


Op vrijdag 19 augustus aanstaande wordt een inspirerende avond georganiseerd door JCI Haaglanden, JCI ‘s-Gravenhage en JCI Kennemerland met Philippe Sakalis, Phd als spreker.

Philippe is werkzaam als Director of Technical Operations at The Janssen Pharmaceutical, (je weet wel die van Dansen met Janssen Vaccinaties 💃🕺) en zal ons deze avond meer vertellen over hoe Janssen en de farma-industrie omgingen met de plotselinge opschaling tijdens Covid-19. Welke afwegingen moesten zij maken en hoe motiveer je je team in een crisis situatie.

Daarnaast is het natuurlijk een mooie gelegenheid om onze regio beter te leren kennen en onder het genot van een drankje je JCI-netwerk uit te breiden.

Deze avond is gratis toegankelijk voor alle (oud)-leden en geïnteresseerden van JCI (consumpties voor eigen rekening). Maar de toegang is beperkt, dus meld je snel aan via https://forms.gle/B79DnWcmFZ7nwsVt8. Wanneer je je aangemeld hebt gaan wij er van uit dat je komt. Kosteloos annuleren kan tot maandag 15 augustus. Wanneer je je aangemeld hebt en niet komt zullen we 20,- EUR in rekening moeten brengen.

📆 Vrijdag 19 augustus 2022
⏰ inloop 18.30, start 19.00
📍 Café Leidse Lente
🎙️ Philippe Sakalis, PhD
💶 Gratis toegang, wel aanmelden