Datum/Tijd
Datum - 31-01-2015
09:00 - 16:00

Locatie
Brasserie De Zalm

Organisator

Website
https://www.facebook.com/events/320181174854945/

Organisatoren


Welke gave projecten ga jij in 2015 organiseren? Samen met je Kamerleden? Of misschien wel met partners buiten de Kamer? Wil jij het verschil maken, impact creëren en uitdragen waar JCI voor staat? Kom dan 31 januari naar de JCI Achieve en Impact training en krijg handvatten aangereikt waarmee je aan de slag kunt!

Na een aantal succesvolle edities in Nieuwegein, Meppel en Haarlem in 2014, vindt op 31 januari in Alphen aan den Rijn weer een combinatie van de JCI Achieve en de JCI Impact plaats. Reacties op eerdere edities waren “Een inspirerende en geslaagde dag!”, “Leuk om mensen uit andere kamers te ontmoeten” en “Gaaf om ervaringen over projecten uit andere kamers te horen!”

 Wil jij weten waar JCI echt voor staat, en wat we met ons mooie internationale netwerk kunnen bereiken? Wil jij projecten organiseren die echt het verschil maken? Wil je kennismaken met leden uit de regio of het land? Schrijf je nu in voor deze gratis combi-training!

Beide trainingen duren elk een halve dag en worden gecombineerd aangeboden. Uiteraard is het ook mogelijk om 1 van de 2 delen te volgen. Deze combinatie is opengesteld voor leden uit het hele land, wordt gratis aangeboden door JCI Nederland (inclusief lunch) en maakt onderdeel uit van de ‘official courses’ van JCI International.

 Waar gaan de trainingen over?

In de JCI Achieve wordt uitgelegd waar JCI voor staat en welke waarden en uitgangspunten de organisatie heeft. Ook leer je meer over de missie van JCI. In de JCI Impact gaan we dieper in op het active citizen framework: hoe kunnen we een positieve verandering teweeg brengen in de maatschappij? Waar liggen de behoeften van onze omgeving en hoe kunnen we problemen aanpakken door de oorzaken (in plaats van de symptomen) te bestrijden?

Official course

Wat betekent dat? Official courses zijn trainingstrajecten die zijn ontwikkelend vanuit JCI Headquarters. JCI biedt de mogelijkheid om JCI trainer te worden. Een aantal official courses dient, al dan niet in vooraf bepaalde volgorde, gevolgd te worden alvorens trainingen te mogen geven. De JCI Impact en Achieve maken deel uit van dit ‘verplichte’ voortraject. Voorafgaand aan deze combi hoeft géén andere official course gevolgd te zijn.

 Voor wie?

(Aspirant) JCI leden die meer willen weten over missie, visie en uitgangspunten van de organisatie, die projecten willen organiseren die echt impact maken, die willen kennismaken met leden uit de regio en het land. Leden die JCI trainer willen worden.

 Schrijf je in

Inschrijven voor de training gaat via www.jci.cc. Hiervoor heb je een account nodig op deze site. Check deze pagina voor meer informatie over het aanmaken en laten goedkeuren van zo’n account.  Heb je nog vragen? Stel die dan per e-mail aan Chantal Burink via cburink@jci.nl.

 Weten wie er nog meer komt?

Meld je dan ook aan voor het Facebookevent! Om je hiervoor aan te melden dien je ook lid te zijn van de Facebookgroep van JCI Nederland.