Kaart niet beschikbaar

Datum/Tijd
Datum - 02-04-2020
20:00 - 21:30

Organisator

Website

Organisatoren


Op donderdagavond 2 april organiseren we de eerste virtuele JCI Haaglanden Netwerkborrel! Aangezien we in deze situatie allemaal thuis moeten blijven, maar we uiteraard wel behoefte hebben aan (virtueel) sociaal contact, gaan we vanuit huis met elkaar netwerken!

Het idee is simpel: we gaan via WhatsApp in groepjes van 3 à 4 personen met elkaar videobellen. Dit doen we in sessies van 20 minuten. Aansluitend wisselen we van samenstelling, zodat iedereen de kans krijgt om met elkaar digitaal te netwerken. Afhankelijk van het aantal aanmeldingen, dachten we aan in totaal 4 sessies van 20 minuten:

20:00 – 20:20: Sessie 1
20:20 – 20:40: Sessie 2
20:40 – 21:00: Sessie 3
21:00 – 21:20: Sessie 4

Mocht je al eerder klaar zijn tijdens een sessie met je groepje, kan je uiteraard de sessie beëindigen. Mochten we ervaren dat 20 minuten te lang of juist te kort is, dan horen we dit graag na deze pilot als feedback en nemen we dit mee naar de volgende virtuele netwerkborrel.

Wat wordt er van je verwacht als je je aanmeldt?
– Dat je donderdagavond om 19:55 uur klaar gaat zitten en je favoriete drankje inschenkt, eventueel met een favoriet borrelhapje erbij!
– Dat je een rustig plekje zoekt
– Dat je je telefoon bij je hebt en een goede internetverbinding hebt
– Dat je gezellig virtueel gaat netwerken met elkaar!

Hoe kan je je aanmelden?
Je kan je aanmelden door jouw naam en telefoonnummer te mailen naar netwerkevent@jcihaaglanden.nl

Wij van JCI Haaglanden coördineren de rest en zullen de verschillende WhatsApp-groepen aanmaken. Uiteraard voorzien wij iedereen in deze groepen van een kleine instructie, zodat de virtuele netwerkborrel gesmeerd loopt!

Hopelijk virtueel tot donderdagavond 2 april!