Ondernemersontbijt

Omschrijving

Categorie
Bourgondisch, Business, Leren
Meer informatie
 Bezoek online

Tijdens het ondernemersontbijt delen aspirerende, startende en gevestigde ondernemers uit alle sectoren en van alle leeftijden vraagstukken, kennis, ervaring, perspectieven en inzichten hierover.

Bij ieder ondernemersontbijt staat er een ander onderwerp centraal dat ondernemers bezig houd. Afwisselend zorgt een gastspreker als materie- of ervaringsdeskundige voor een inleiding, om er vervolgens met elkaar verder over in gesprek te gaan. Het doel is om daarbij de dag goed te beginnen met een heerlijk ontbijt en inspirerende, enthousiasmerende en verrassende perspectieven die u helpen om als persoon en als onderneming te groeien.

Iedere zes tot acht weken komt het ondernemersontbijt bij elkaar met een selecte groep van maximaal 15 ondernemers. Uiteraard doen we dit onder het genot van een uitstekend en gezond ontbijt met telkens weer een culinaire verrassing, op een mooie en centrale locatie in Den Haag wat het zelfs voor de avondmensen onder ons de moeite waard maakt om vroeg op te staan!

Het ondernemersontbijt is er voor de ondernemers die antwoorden zoeken op persoonlijke vragen en uitdagingen en tegelijkertijd hun netwerk willen verbreden. Het is daarbij bedoeld als persoonlijke (extra) raad van advies voor degene die hun ambities met de onderneming willen realiseren en daarbij sparringpartners kunnen gebruiken voor de uitdagingen waar ze daarbij tegenaan lopen.

This template supports the sidebar's widgets. Add one or use Full Width layout.