Vele herinneringen uit mijn jeugd als klein meisje zijn herinneringen aan wat toen nog Junior Kamer heette. Mijn vader was actief lid van Junior Kamer West-Friesland. Een kamer die de hele familie actief betrok bij het Junior Kamer gebeuren. Barbequen op een strandje bij het IJsselmeer, waarbij mijn broertje huilend uit het water werd gehaald omdat hij onder de algen zat, en ons eerste tripje naar het buitenland toen de kamer ging Twinnen met Leicester. Mijn vader die verkleed de deur uit ging voor een verkiezingsstrijd, en meer dan die. Die herinneringen waren voor mij een reden om na mijn verhuizing naar Den Haag JCI actief op te gaan zoeken.

In het dagelijks leven heb ik een marketing- en evenementenbureau: Jibe!. Jibe! is Engels voor ‘gijpen’, een term uit de zeilsport (wat ik graag doe!) . Door te gijpen verander je van richting. Dat is precies wat wij met onze marketingactiviteiten beogen, Amerikaanse softwarebedrijven die de richting van Europa opkomen helpen met onze marketingondersteuning. Naast de marketingtak is er de afgelopen jaren een evenementen- en incentive tak bijgekomen, voor bedrijfsevenementen, heidedagen en offsites (hoe je het wilt noemen). Afgelopen jaar zijn we ook begonnen met Destination Management, een vakterm voor een lokale evenementenspecialist die buitenlandse bureau’s inhuren voor hun programma’s in Nederland. Denk hierbij aan het regelen van vervoer, hotels, leuke restaurants, teambuilding activiteiten et cetera.

Nu ik bijna een jaar lid ben van JCI kan ik iedereen die het leuk vindt om nieuwe contacten op te doen, in een informele omgeving, aanraden om eens te komen kijken! Dus misschien tot snel op een JCI Haaglanden borrel!