Van donderdag 12 december  tot en met zondag 15 december staat JCI Haaglanden met een bijzondere kerstboom op het Spui in Den Haag.

In deze kerstboom hangen kerstwensen van kinderen die te maken hebben met jeugd- en opvoedhulp. Deze kinderen krijgen hulp thuis of verblijven in een pleeggezin of logeerhuis van Stichting Jeugdformaat in de regio Haaglanden.

Het winkelend publiek wordt gevraagd een kerstwens van deze kinderen te vervullen door het gewenste cadeau te kopen en onder de kerstboom te leggen.

 

Stichting Jeugdformaat

stickhting-jeugdformaatMet deze kerstboomactie wil Junior Chamber International (JCI) Haaglanden in samenwerking met Stichting Jeugdformaat de kinderen een fijne kerst bezorgen door (kleine & grote) wensen in vervulling te laten gaan. Denk hierbij aan kleurpotloden, autootjes, handschoenen, tijdschriften, leesboeken of knuffels. De leden van JCI Haaglanden zamelen de cadeautjes in en zorgen ervoor dat deze bij de kinderen terechtkomen.

Jouw steun is nodig

De Kerstboomactie wordt gehouden op:

Donderdag 12 december 17:00 – 21:00
Vrijdag 13 december 13:00 – 17:00
Zaterdag 12 december 10:00 – 17:00
Zondag 12 december 12:00 – 17:00

 

De boom staat voor de McDonald’s op het Spui (kruising Grote Markstraat) in Den Haag. We zien je daar.
Voor meer informatie over de Kerstboomactie:  minke@jcihaaglanden.nl

Eén reactie

  1. Mooi initiatief van jullie! Was zo onder de indruk dat ik zelfs de winkelmedewerkster erin mee trok, die mij uiteindelijk zelfs zeven paar prachtige oorbellen schonk.. en ik er nog ergens anders een paar bij kon kopen.. Ga zo door!!

Reacties zijn gesloten.