Hoe maakt u de beste en meest strategische volgende stap met uw onderneming? Wissel van gedachten met en profiteer van de ervaringen en expertise van andere gevestigde en startende ondernemers op het Ondernemersontbijt!

[rev_slider ondernemersontbijt]

Welke vormen van marketing en acquisitie zijn wel en niet mijn moeite en tijd waard? Wanneer beslis ik op onderbuikgevoel en wanneer met een business case? Hoe zorg ik voor een goede samenwerking met mijn zakenpartners? Wat wil ik wel en niet toezeggen aan investeerders? Hoe kan ik een onderhandeling goed laten verlopen?

Dit zijn zo maar eens een paar voorbeelden van vraagstukken die ons als ondernemers bezig houden. Tijdens het ondernemersontbijt delen aspirerende, startende en gevestigde ondernemers uit alle sectoren en van alle leeftijden vraagstukken, kennis, ervaring, perspectieven en inzichten hierover.

Bij ieder ondernemersontbijt staat er een ander onderwerp centraal dat ondernemers bezig houd. Afwisselend zorgt een gastspreker als materie- of ervaringsdeskundige voor een inleiding, om er vervolgens met elkaar verder over in gesprek te gaan. Het doel is om daarbij de dag goed te beginnen met een heerlijk ontbijt en inspirerende, enthousiasmerende en verrassende perspectieven die u helpen om als persoon en als onderneming te groeien.

Iedere zes tot acht weken komt het ondernemersontbijt bij elkaar met een selecte groep van maximaal 15 ondernemers. Uiteraard doen we dit onder het genot van een uitstekend en gezond ontbijt met telkens weer een culinaire verrassing, op een mooie en centrale locatie in Den Haag wat het zelfs voor de avondmensen onder ons de moeite waard maakt om vroeg op te staan!

Het ondernemersontbijt is er voor de ondernemers die antwoorden zoeken op persoonlijke vragen en uitdagingen en tegelijkertijd hun netwerk willen verbreden. Het is daarbij bedoeld als persoonlijke (extra) raad van advies voor degene die hun ambities met de onderneming willen realiseren en daarbij sparringpartners kunnen gebruiken voor de uitdagingen waar ze daarbij tegenaan lopen.

Wanneer: Ongeveer iedere zes weken. Zie deze pagina voor de komende bijeenkomsten en om u aan te melden.

Waar: Restaurant “Urban” van het Novotel Den Haag City Centre in de Passage in het centrum van Den Haag.

Hoe laat: Officiële programma van 07:30 tot circa 09:00 voordat de werkdag aanvangt.

Wat kost het: € 19,50 per persoon.