Over de Regio Academy

Connect & Share door slimmer werken en sociale media! Dat is het thema van deze eerste JCI Regio Academy. Je hebt al enige ervaring met sociale media, zoals LinkedIn, Twitter, bloggen. Centraal staat de vraag hoe je deze en andere kanalen inzet om jezelf, je bedrijf of kamer online zichtbaar en vindbaar te krijgen en houden en hoe je met online tools slimmer kunt samenwerken. We zijn te gast bij Regus Den Haag (boven Centraal Station) Onze trainers zijn: Alexis van Dam (Alexida) en Kees-Jan Diepstraten (Presis).
De investering voor deelnemer bedraagt €25,- (m.u.v. JCI Haaglanden leden).

Waar gaat de training over?

Tijdens het eerste deel van de training worden een aantal stappen weergegeven die houvast bieden om sociale media een geïntegreerd onderdeel te laten worden van de marketing en business strategie. In het tweede deel wordt ingegaan op slimmer (samen)werken met behulp van verschillende webtools.

 

Deel 1 Sociale media strategie

Je hebt al enige ervaring met sociale media zoals LinkedIn, Twitter, bloggen. Hoe zet je deze en andere kanalen in om jezelf, je bedrijf of je kamer online zichtbaar en vindbaar te krijgen en houden. Alexis van Dam laat zien welke stappen je kunt nemen om sociale media een geïntegreerd onderdeel van je marketing en business strategie te laten worden. Welke vragen moeten worden beantwoord en welke kanalen horen daarbij?

Alexis van Dam – Alexida

Alexis is een Zelfstandig Communicatie Professional (alexida) met een passie voor internet, sociale media en mindmapping. Alexis geeft diverse trainingen waaronder mindmapping (handmatig en elektronisch), socialemedia, Het Nieuwe Werken en andere creatieve technieken. Daarnaast heeft Alexis ruimte ervaring met het faciliteren m.b.v LiveMindMapping in bij events, rondetafel- & managementsessies om direct inzicht en overzicht te bieden aan de deelnemers waardoor er meer uit komt en een betere betrokkenheid ontstaan. In zijn vrije tijd zit Alexis in het bestuur van de Marketing & Communicatie kring van de alumni vereniging van Nyenrode, is hij bestuurslid bij JCI Haaglanden.

 

Deel 2 Slimmer werken

Met behulp van verschillende tools is het mogelijk slimmer te werken en te samenwerken. Kees-Jan Diepstraten geeft een presentatie over de huidige mogelijkheden om slimmer te werken en hoe dat er dan in de praktijk eruitziet. Hij gaat in op Google Apps en verschillende andere webtools.

Kees-Jan Diepstraten – Presis

Kees-Jan Diepstraten is een expert in het nieuwe werken en het digitaal samenwerken. Hij denkt en werkt 100% webbased en werkte al in de cloud voordat iedereen wist wat het was. Daarnaast is hij spreker en Google Apps Expert. Hij is al jarenlang werkzaam in de ICT branche en heeft bedrijfseconomie en bedrijfskunde gestudeerd. Hierdoor kan hij in eenvoudig Nederlands vertellen over de invloed van de technologische ontwikkelingen op de mens, bedrijf en maatschappij.

 

Waar doen we dat?

Regus Den Haag 11th floor, Koningin Julianaplein 10 te Den Haag

Wanneer doen we dat?

Op donderdagavond 27 oktober van 19:00 – 22:00 uur (inloop v.a. 18:30)

Wie zijn de trainers?

Alexis van Dam – Alexida/ JCI Haaglanden
Kees-Jan Diepstraten / Presis/Mijngoogleapps

Wie kunnen er deelnemen?

Natuurlijk Jayceeʼs, maar ook introducés zijn welkom. Ben je een young entrepreneur of young professional (tussen de 25 en 40 jaar oud), voel je dan vrij om aan te haken en maak tegelijkertijd kennis met JCI!

Wat is de investering?

Je kunt ter plekke betalen. Neem daarom a.u.b. gepast geld mee.

Wanneer ben je verzekerd van deelname?

Door je aan te melden via aanmeldformulier, selecteer de training SocialeMedia & Slimmer werken.

Wat breng je mee?

Natuurlijk een goed humeur, want ontmoeten en leren is leuk! En, heel oldschool maar nog steeds erg handig: vergeet je visitekaartjes niet.

Contact

Neem contact op voor meer informatie. Download de flyer van deze workshop.

 

Disclaimer

Inschrijving gelden alleen als deze via de website van JCI Haaglanden is gedaan. Na aanmelding wordt een bevestigingsmail uiterlijk 2 werkdagen voor aanvang van de traing gezonden naar het opgegeven adres. Mochten er te weinig aanmeldingen zijn, dan berichten wij de ingeschreven deelnemers. Aanmelding voor de training is bindend tenzij er zwaarwegende redenen zijn voor afmelding. Bij niet komen opdagen tijdens een training is JCI Haaglanden genoodzaakt om het bedrag toch te innen vanwege gemaakte kosten. JCI Haaglanden behoudt zich het recht voor om eenzijdig de voorwaarde en/of de in houd van het workshop/ training te wijzigen zonder daarvan een ieder op de hoogte te stellen.